Починаючи з 1 січня 2016 року, Bottcher придбав 88% частки участі у Beta-Roll Zrt., яка у даний час перейменована у Betaroll Bottcher Magyarorszag Zrt. Акції що залишилися належать керівництву Beta-Roll Zrt., котре й надалі буде керувати організацією.

                Beta-Roll була заснована у 1985 році, основною спеціалізацією було покриття валів, зі штаб квартирою та заводом в Угорщині, Сербії, Румунії та Хорватії (117 співробітників). Компанія активна, переважно в галузі технічних валів для промисловості. Програма відновлення та обміну валів, та також цілий ряд друкарської хімії і офсетної гуми, зарекомендували Beta-Roll як поважного партнера у більшості замовників друкарської індустрії Південно-Східної Європи.

                Це придбання є видатним стратегічним кроком для обох організацій. Betaroll може тепер запропонувати своїм клієнтам усі ноу-хау світового лідера на ринку покриття валів, друкарської хімії і офсетних полотен, у той же час Bottcher не тільки істотно розширив свою клієнтську базу в Південно-Східному регіоні Європи, а й отримав три заводи з виробництва валів . В даний час Bottcher контролює і обслуговує виробничу мережу, практично усіх друкарень Південно-Східної Європи включаючи  Україну.